Zoek je iets anders?


Case: Food You Love

‘Food You Love’ staat voor ontmoeten, binden en het stimuleren van verantwoord eten binnen een sfeervolle en veilige omgeving.

FOOD YOU LOVE

Eten levert een bijdrage aan creativiteit en interactie. Gastvrije horecatalenten voorzien de leerlingen en stafleden iedere dag van onder andere lekkere versbereide broodjes, salades en sappen. We organiseren leuke acties en inspiratieweken en zoeken de samenwerking met school en lokale partijen actief op.
Food You Love houdt het volgende in:
  • Een gezond, betaalbaar, verrassend en gevarieerd assortiment dat voldoet aan de Richtlijnen Gezondere Kantines.
  • Een professionele voorziening die gericht is op duurzaamheid, een transparante samenwerking en co-creatie.
  • Een optimalisering van de sfeer en beleving: de kantine wordt een prettige plek om te verblijven, samen te komen en te ontmoeten.
  • Een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, geborgd door concreet omschreven (HACCP) richtlijnen.
  • Een goed opgeleid horecateam dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.
Food You Love heeft een moderne, creatieve en duurzame look & feel. Signing- en presentatiematerialen zijn daarop aangepast. Dit komt niet alleen tot uiting in de counter, maar het wordt volledig doorgevoerd in de uitstraling van bijvoorbeeld onze automaten. Wij zorgen ervoor dat de signing aansluit op de counter en de rest van de kantine waardoor Food You Love een ‘echt’ concept wordt. Alle uitingen en aankondigingen worden vormgegeven conform het Food You Love concept.
FYL