Zoek je iets anders?


over Markies | jaarverslag

Jaarverslag

JAARVERSLAG 2020: SAMEN STERK

Een jaar vol ambitie en optimisme, maar met een onverwachte wending. In dit jaarverslag lees je over onze doelstellingen, de enorme impact van het coronavirus en onze bijgestuurde plannen om er samen sterker uit te komen. De ambities van Appèl Holding laten zich niet temmen door de crisis, maar inspireren om verder te investeren in een gezonde en duurzame toekomst, waarbij we onze strategische pijlers hoog in het vaandel hebben staan.

Hans van Veen: “Als we er samen in blijven geloven en op elkaar vertrouwen, komen we er zeker.”

Veel leesplezier!

JAARVERSLAG 2019: SAMEN VERDER

Ons jaarverslag; alle mooie, emotionele en ingrijpende gebeurtenissen in één verslag. Je leest wat er is ontwikkeld en gerealiseerd op het gebied van onze mensen, vitaliteit en duurzaamheid. Dit zijn en blijven, ook in deze altijd veranderende wereld, onze belangrijkste speerpunten. We blijven dicht bij onszelf. Samen werken we vanuit onze kracht en bouwen we verder aan ons onderscheidend vermogen en de toekomst. Hans van Veen: “Het is fantastisch om te zien dat we ondanks alle veranderingen een enthousiaste club mensen zijn, die zich met hart en ziel inzet voor onze organisatie. Daar ben ik ongelofelijk trots op!”.

Samen werken we verder aan de beste foodbeleving en alleen samen maken we uiteindelijk het verschil voor een gezonde en duurzame toekomst! Benieuwd hoe we dit in 2019 hebben gedaan? Lees dit en meer belangrijke en verrassende resultaten in ons jaarverslag.

Veel leesplezier!

JAARVERSLAG 2018: SAMEN GROEIEN

In 2018 namen we mooie stappen om het assortiment duurzamer en gezonder te maken voor onze gasten en voor de wereld. We organiseerden een volledig vegetarische ‘Plant Power’ inspiratieweek. We bieden geen plastic rietjes meer aan en onze servetten zijn inmiddels van duurzaam materiaal. Tevens werden we in 2018 als eerste cateraar lid van de Green Protein Alliance, waarin we samen met andere partijen werken aan de transitie naar meer plantaardige eiwitten. Ook op het gebied van vitaliteit en onze mensen zijn we een duidelijke weg ingeslagen en hebben we veel stappen gezet. Zo is ons Slim + Fit vitaliteitsprogramma verder ontwikkeld en uitgezet op locaties.

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met belangrijke thema’s en wat hierin onze ambities zijn voor de toekomst? Je leest het in het jaarverslag. We leggen de verbinding tussen voeding, gasten, hun gezondheid, de aarde en onze mensen. Verbinding van groot belang om de ambitie die wij hebben te realiseren. Samen met onze opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers en andere partners maken we het verschil!

Veel leesplezier!